Ajutor

Inaintea inceperii utilizarii serviciilor oferite de site-ul www.bluepages.ro va recomandam sa cititi si sa respectati conditiile prevazute in sectiunea "termeni si conditii".

 

"Am ceva de vanzare sau un serviciu de oferit! Cum adaug un anunt?"

 

Puteti adauga un anunt in numai 3 pasi.

 

Pasul 1. Completati formularul de adaugare anunt. Pentru a ajunge pe formular este suficient un simplu click pe butonul "Publica anunt" din coltul din dreapta sus.

Pasul 2. Completati datele din formular: titlu, categorie, subcategorie, descriere, pret, poze, tara, judet, oras, numar de telefon, stare produs, produs cu factura, garantie, oferta, introdu etichetele (cuvintele cheie) pentru o mai mare vizibilitate in internet si apoi apasati butonul "Publica".

Pasul 3. Verificati adresa de e-mail. Veti gasi acolo un e-mail de confirmare a anuntului.

Va recomandam sa va creati un cont pe site-ul nostru. Dureaza doar un minut!

Postarea anunturilor se va face mult mai usor, odata ca va setati datele de contact in "Contul meu". Deasemenea, aveti posibilitatea modificarii datelor si editarii anunturilor, prin obtiunile pe care le regasiti in "panoul de control".

 

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, consultati sectiunea "sfaturi".

Pentru problemele intampinate pe timpul utilizarii serviciilor site-ului, va rugam sa ne contactati prin sectiunea de "contact".