Sfaturi

Inaintea postarii unui anunt va recomandam sa cititi „termenii şi condiţiile” de functionare ale acestui site.

I. Sfaturi utile la postarea unui anunt

1. Titlul anuntului.

Recomandam folosirea unui titlul complet. Sunt alocate un numar de 125 de caractere, suficiente pentru un titlu sugestiv si complet. (prin caracter se intelege orice litera, cifra, semn de punctuatie sau spatiu liber lasat intre cuvinte).

2. Selectarea categoriei si subcategoriei.

Selectati intai categoria, apoi veti avea posibilitatea de a selecta una din subcategoriile corespunzatoare categoriei respective. Pentru un anunt se poate selecta o singura categorie si subcategorie.

Articolele trebuiesc postate in categoria potrivita. Anunturile care nu respecta aceasta regula pot fi mutate in categoria potrivita, sau dupa caz, sterse, inactivate.

Anuntul nu va putea fi postat daca nu ati selectat categoria si subcategoria.

3. Descrierea anuntului.

Descrierea este foarte importanta pentru cumparatorii produselor sau beneficiarii serviciilor oferite de dumneavoastra. Va recomandam sa postati o descriere cat mai amanuntita, relevanta, detaliata, pentru a va mari sansele de vanzare a produselor si serviciilor.

Pentru descrierea anunturilor, am alocat un numar maxim de 4000 caractere, dar si un numar minim de 250 caractere. Anuntul nu va putea fi postat daca se vor introduce mai putin de 250 sau mai mult de 4000 caractere.

Un avantaj real il va asigura utilizarea corecta a gramaticii limbii romane (fara prescurtari sau abrevieri inutile), precum si punctuatia sau spatierea in text. Aceste detalii vor fi apreciate de catre potentialii beneficiari ai produselor puse in vanzare / ofertelor de servicii.

Nu interzicem introducerea in text a adreselor de e-mail sau a numerelor de telefon, daca considerati, ca aceste date ajuta vizitatorii sa va contacteze mai usor.

Folosirea in descrierea unui a anunt a unui text care contine limbaj xenofob, antisemit, jignitor, injurios, cu caracter explicit sexual, sau care dezvăluie detalii din viaţa intimă şi/sau privată a unei terţe persoane, cu caracter ilegal, duce la stergerea anuntului si blocare utilizatorului care a postat anuntul.

Nu introduceti link-uri catre alte site-uri sau pagini de socializare. Aceste link-uri nu vor fi active, iar anuntul va fi sters.

Daca doriti sa faceti publicitate unui site sau unei pagini de socializare, va rugam sa folositi sectiunea "contact".

4. Pretul.

Va rugam sa introduceti pretul si alegeti moneda. Va recomandam sa nu folositi intre cifrele care reprezinta pretul punct (.) sau virgula (,). Acestea pot modifica semnificatia pretului afisat...

Daca pretul si moneda nu vor fi completate, anuntul va putea fi publicat, iar in cadrul anuntului, in locul pretului si monedei va fi afisat mesajul "contacteaza vanzatorul".

5. Adaugarea imaginilor.

Imaginile pot fi adaugate foarte usor, apasand butonul "...............". Este recomandat sa adaugati imagini cat mai clare.

La postarea anuntului pot fi adaugate un numar de 10 imagini, cu dimensiunea minima de 640x480 si maxima 5 Mb.

Format de imagini acceptate: png, gif, jpg, jpeg.

Nu postati fotografii care contin siglele altor site-uri. Aceste fotografii vor fi sterse fara nici un avertisment. In cazul in care, dupa moderarea anuntului vor fi adaugate fotografii cu aceleasi sigle, anunturile vor fi sterse definitiv.

6. Selectarea datele de contact.

Anunturile pot fi postate indiferent daca aveti creat un cont sau nu.

Daca doriti sa postati mai multe anunturi, pentru a reduce timpul afectat de aceasta activitate, va recomandam sa va creati un cont.

Odata creat acest cont de utilizator, datele de contact pot fi presetate inaintea inceperii postarii anunturilor. Astfel, la fiecare postare, ele vor aparea automat.

In cazul in care nu ati creat un cont, trebuie sa completati obligatoriu campurile: "tara", "judet", "oras", "adresa", "nume", "e-mail", "telefon". Fara aceste date, anuntul nu poate fi postat.

Facultativ, daca doriti ca vizitatorii site-ului sa cunoasca cat mai multe date despre produsul dumneavoastra, completati campurile: "stare produs", "produs cu factura", "garantie", "oferta". 

Verificati datele de contact introduse si asigurati-va ca astea sunt completate corect.

7. Etichete.

Important: Introduceti etichete (cuvinte cheie) pentru a genera rezultate cat mai bune. Motoarele de cautare sunt ajutate astfel sa gaseasca cu usurinta anuntul dumneavoastra.

Dupa fiecare eticheta, puneti virgula pentru a le separa. Dupa ultima eticheta nu este nevoie sa puneti virgula sau punct.

Este recomandat să nu postaţi un anunţ de două sau mai multe ori, chiar dacă, cu un conţinut uşor schimbat.

Acest lucru nu ajută clienţii site-ului www.bluepages.ro şi nici nu avantajează utilizatorul care a făcut postarea.

Este suficient sa postati o singura data anuntul dumneavoastra, si odata promovat, va avea o vizibilitate mult mai mare decat daca depuneti un efort sustinut ca sa postati de zeci sau sute de ori acelasi anunt.

Administratorul site-ului îşi rezervă dreptul de a şterge anunţurile dublate, cu conţinut identic sau uşor schimbat.

 

II. Verificarea e-mailurilor...

- Va recomandam sa verificati mesajele primite pe e-mail si sa raspundeti intrebarilor in cel mai scurt timp posibil. Cumparatorii vor aprecia asta!

 

III. Doresc sa cumpar...

- Daca ati comandat un produs scump... solicitati verificarea coletului inaintea efectuarii platii.... 

NU platiti niciodata produsul in avans. www.bluepages.ro nu poate garanta pentru calitatea produselor, serviciilor, informaţiilor sau altor materiale cumpărate sau obţinute de dumneavoastră prin intermediul site-ului. Pentru verificarea calitatii acestora trebuie sa va asigurati dumneavoastra inaintea efectuarii platii.

NU comandati produse despre care stiti ca au valoare foarte mare, dar care sunt vandute la preturi foarte mici.

 

IV. Expedierea produselor comandate, catre clienti...

- Expedierea coletelor.... bine impachetate.... prin firme de curierat de incredere... Va recomandam sa expediati cumparatorilor dumneavoastra exact ceea ce au comandat! Reclamatiile clientilor pot atrage dupa sine sanctiuni, care in urma verificarilor amanuntite, pot duce la stergerea anunturilor si suspendarea definitiva a contului dumneavoastra.

 

 

V. Alte sfaturi:

Va rugam sa ne sesizati orice anunt care pare suspect.